Eerste trailer voor de 'Crisis On Infinite Earths'-trilogie toont heftig verhaal

Eerste trailer voor de 'Crisis On Infinite Earths'-trilogie toont heftig verhaal

Dit leidt misschien wel het einde in van het geanimeerde 'Tomorrowverse'.

Warner Bros. Entertainment heeft de eerste trailer uitgebracht voor de animatiefilm-trilogie Justice League: Crisis On Infinite Earths. Hierin zullen alle grote helden van DC samen strijden om hun realiteit te bewaren.

De trailer toont Batman, Superman, Wonder Woman en nog veel meer superhelden, en legt daarbij sterk de nadruk op het DC Multiverse. Dat dreigt in dit verhaal vernietigd te worden.

Een populair stripboek
"Crisis On Infinite Earths" is een bekende verhaallijn uit de stripboeken van DC Comics. Dit verhaal kwam uit in 1985 en was een gigantische cross-over die destijds voor een reboot zorgde van het hele DC-universum.

Het lijkt erop dat nu hetzelfde gaat gebeuren met het 'Tomorrowverse', het animatie-universum dat begon met Superman: Man of Tomorrow in 2020 en op dit moment 6 films telt in totaal.

Gunn komt eraan
Dan lijkt het misschien snel om weer opnieuw te beginnen. Totdat je bedenkt dat grote DC-baas James Gunn binnenkort van start gaat met zijn eigen DC Universe, en daarbij ook de animatieprojecten zal betrekken.


Natuurlijk weten we pas echt of we met een reboot te maken hebben als we de films zien. Justice League: Crisis On Infinite Earths komt in drie delen uit in 2024.

NieuwsFilm

meest populair