3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Baby Driver (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, e.a. | Kijk direct
Baby, die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn muziek, heeft een grote schuld open staan bij een crimineel. Om deze af te lossen, werkt hij als bestuurder van vluchtauto's tijdens bankovervallen. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Maar dan gaat het mis.Jack Reacher (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, e.a. | Kijk direct
Nadat een sluipschutter vijf mensen doodschiet, denkt de politie al snel de dader te hebben opgepakt. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en draagt zijn advocaat op om de hulp van ex-militair Jack Reacher in te roepen. Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Reacher stuit op een duister complot. Ook komt hij tegenover een onverwachte vijand te staan met een bijzonder talent voor geweld.The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a. | Kijk direct
Kardinaal Bergoglio reist vanuit Argentinië af naar het Vaticaan om paus Benedictus te vragen afstand te mogen doen van zijn kardinaalschap. Bergoglio is een grote criticaster van Benedictus' koers, maar in plaats van de tegenaanval te openen, besluit Benedictus Bergoglio deelgenoot te maken van zijn geheime plan: hij wil aftreden, en ziet Bergoglio als zijn ideale opvolger.NieuwsFilm

meest populair