Iman Vellani (The Marvels) heeft dit puntje van kritiek op Hugh Jackman in 'Deadpool 3'

Iman Vellani (The Marvels) heeft dit puntje van kritiek op Hugh Jackman in 'Deadpool 3'

We krijgen een meer herkenbare Wolverine dan ooit tevoren, maar volgens de actrice kan het nog een stapje verder.

Deadpool 3 is met Wolverine, en iedereen is er laaiend enthousiast over. Iedereen behalve misschien Iman Vellani, die we beter kennen als Ms. Marvel uit de gelijknamige Disney+show en nu ook de bioscoopfilm The Marvels.

De 21-jarige actrice gaf een interview met CinemaBlend, waarin ze kort sprak over de setfoto's van Deadpool 3 die afgelopen zomer uitkwamen. Die onthulden toen hoe Hugh Jackman er deze keer uit gaat zien als Wolverine.

Niet helemaal juist
Op de foto's zagen we Jackman in het herkenbare geel/blauwe kostuum uit de stripboeken. Wolverine-fans vragen al jaren om dit te zien op het witte doek, en nu lijkt het eindelijk zover. Maar er mist een detail.

"Ik wou dat het pak de halve mouwen had," zegt Vellani. Hiermee doelt ze op het feit dat hoewel Jackman in de foto's ook geel/blauwe mouwen heeft, Wolverine's armen in de stripboeken juist ontbloot zijn.

Toch enthousiast
Maar dat kleine detail weerhoudt Vellani er niet van haar enthousiasme toch te tonen. "Toen ik die gelekte beelden zag, werd ik gek," gaat ze verder. "Dit is het moment waar al de fans op gewacht hebben. Het is zo cool."


Het pak werd al eens eerder geteased in een verwijderde scène uit The Wolverine. Kijk die hierboven. Intussen is het tot 26 juli 2024 wachten op Deadpool 3, maar Iman Vellani kun je nu gewoon in de bioscoop zien in The Marvels.

NieuwsFilm

meest populair