De tegenstander van Liam Neeson in 'The Naked Gun' lijkt al bijna bekend

De tegenstander van Liam Neeson in 'The Naked Gun' lijkt al bijna bekend

Acteur Mads Mikkelsen gaat waarschijnlijk de schurk spelen in de nieuwe 'The Naked Gun'.

De films van de The Naked Gun-triologie zijn toch wel klassiekers te noemen. Acteur en komiek Leslie Nielsen is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt als je de titel The Naked Gun hoort. De hoop dat Nielsen echter ooit nog een vierde The Naked Gun zou maken ging verloren toen hij overleed in 2010.

Toch houdt het overlijden van Nielsen Hollywood niet tegen om een nieuwe The Naked Gun te maken. Ditmaal is het acteur Liam Neeson die de hoofdrol op zich neemt door Frank Drebin te spelen. En nu is ook al bekend wie waarschijnlijk de slechterik gaat spelen in de film.

Mads Mikkelsen
Het gerucht gaat rond dat acteur Mads Mikkelsen in gesprek is om de slechterik te gaan spelen in de nieuwe The Naked Gun. Mikkelsen kennen we onder andere al van het spelen van de slechterik in Casino Royale en Indiana Jones and the Dial of Destiny. In dat opzicht heeft Mikkelsen al meerdere keren laten zien dat hij perfect een schurk kan spelen.

Er zijn nog meer bekende namen die meewerken aan de nieuwe The Naked Gun. Zo zal onder andere Family Guy bedenker Seth MacFarlane het scenario schrijven. Verder regisseert Akiva Schaffer de film. Schaffer heeft afleveringen van Brooklyn Nine-Nine en Saturday Night Live geregisseerd.

Een grappige film
Neeson is ieder geval al erg positief over de nieuwe The Naked Gun. "We gaan een nieuwe 'The Naked Gun'-film maken. Ik heb het script al gelezen. Het is erg grappig. Er zitten veel goede grappen in."



NieuwsFilm

meest populair