5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Pearl (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ti West | Cast: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, e.a. | Kijk direct
Pearl woont op de afgelegen boerderij van haar ouders. Onder streng toezicht van haar vrome moeder, zorgt ze voor haar zieke vader. Pearl droomt echter van meer, van een ander, glamoureus bestaan zoals ze dat in de films heeft gezien. Al gauw komt ze erachter dat haar ambities en onderdrukkingen met elkaar botsen.



Tár (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Field | Cast: Cate Blanchett, Noémie Merlant, Nina Hoss, e.a. | Kijk direct
Lydia Tár dirigeert als eerste vrouw ooit het Berlijns filharmonisch orkest. Ze is succesvol en wordt gevierd. Op het hoogtepunt van haar carrière komt ze echter in een wervelstorm terecht. Tár wordt ervan beschuldigd haar macht te misbruiken: ze walst over jonge mensen heen en ruïneert hun carrières. Een onderzoek volgt.



Jurassic World Dominion (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Vier jaar na de verwoesting van Isla Nubla, moeten mensen nu samenleven naast de ontsnapte dinosaurussen. Biosyn, een groot gentechnologiebedrijf, beheert een reservaat en ontfermt zich over de wereldwijde dinopopulatie. Het bedrijf heeft echter vooral interesse in Maisie Lockwood, een meisje dat een kloon is van haar eigen moeder. Aan nieuwe en oude helden om de multinational te stoppen.



Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Soren | Cast: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, e.a. | Kijk direct
Harold en Sjors zijn twee echte kwajongens. Op school zetten ze de boel dikwijls flink op stelten. Directeur Krupp wil de twee daarom in verschillende klassen plaatsen. Om dit noodlot te voorkomen, halen Harold en Sjors alles uit de kas. Een hypnose-ring uit een pak ontbijtgranen blijkt de oplossingen. Hiermee kunnen de jongens Krupp laten denken dat Kapitein Onderbroek is, een niet al te snuggere held.



Fear (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Foley | Cast: Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Alyssa Milano, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Nicole, een keurige meid, gaat met haar beste vriendin naar een feestje en ontmoet daar de even knappe als geheimzinnige David. Haar vader heeft direct door dat het foute boel is. Wanneer Nicole het later met David uitmaakt, blijkt hij nog gelijk te hebben ook. Het ooit zo charmante vriendje verandert in een moordlustig monster.



NieuwsFilm

meest populair