3 verstopte film-parels op Disney+

3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The French Dispatch (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar hoofdredacteur, werkt de in een Frans stadje gevestigde redactie van een bekende Amerikaanse krant aan zijn overlijdensbericht, wat resulteert in vier bijzondere verhalen over onder meer een krankzinnige schilder en heftige studentenrellen.



Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Kijk direct
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.



Hidden Figures (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theodore Melfi | Cast: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, e.a. | Kijk direct
Virginia, 1961. De Afro-Amerikaanse vrouwen Dorothy, Katherine en Mary werken als wiskundigen voor NASA. Daar weten ze belangrijke data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Ondanks hun talent, moeten de drie vrouwen opboksen tegen het mannenbolwerk waarin zij werken en rassensegregatie.



NieuwsFilm

meest populair