Regisseur van 'Saltburn' wil een "erotische Jurassic Park-film" maken

Als je denkt dat je alles gehad hebt, krijgen we dinosaurussen en seks? Waarom ook niet...

De tweede speelfilm van Emerald Fennell, getiteld Saltburn met in de hoofdrol acteur Barry Keoghan, gooit momenteel hoge ogen.

Eerder won Fennell al meteen een Oscar in de categorie 'beste originele scenario' in 2020 voor haar debuutfilm Promising Young Woman.

Waar ken je haar van?
Onlangs dook ze ook op als de zwangere Midge-pop in Barbie en schrijft ze mee aan het script van de aankomende 'John Wick' spin-off Ballerina.

Op de vraag wat haar absolute wens zou zijn om te maken, had de veelbelovende regisseuse wel een heel apart antwoord paraat:

Droomproject
"Ik heb echt het gevoel dat ik zoveel geluk heb gehad. Ik heb alles al kunnen verwezenlijken. Maar mijn favoriete film aller tijden is Jurassic Park, dus ik zou graag eens wat verder ingaan op de dinosaurussen".


"Het is erg erotisch. Ik denk dat dinosaurussen en mensen in hun tijd samen dat stadium hebben bereikt waarin dingen behoorlijk spannend beginnen te worden. Er komt dus bijvoorbeeld een huwelijk tussen een man en een velociraptor in wat eigenlijk een huiselijk drama is".

NieuwsFilm

meest populair