Poster voor 'Godzilla x Kong: The New Empire' voorspelt een hoop woede

Poster voor 'Godzilla x Kong: The New Empire' voorspelt een hoop woede

Volgend jaar gaan de monsters opnieuw met een tegenstander (en elkaar) op de vuist...

De marketing voor de volgende titel in het MonsterVerse, Godzilla x Kong: The New Empire, heeft weer een nieuwe boost gegeven aan hun release in 2024 met een nieuwe vette promotieposter.

Zoals je hieronder kunt bekijken, staat op het bloederige affiche een wezen waarvan fans in eerste instantie dachten dat het Kong was.

Bekijk de afbeelding
De Scar King
Bij een tweede blik zie je echter dat de titaan niet King Kong is, maar een monster uit vervlogen tijden die de mysterieuze slechterik lijkt te plagen.

Vergelijkbaar met de rol van Ghidorah, lijkt het erop dat Kong zijn oude vijand Scar King gaat ontmoeten. In het gezicht zijn duidelijke orang-oetan kenmerken te bespeuren die hem zodoende van Kong onderscheiden.

Achtergrondverhaal
De Scar King is een oud beest en gebruikte de energie van de Holle Aarde om de capaciteiten van zijn tegenstanders te repliceren, maar Godzilla wist hem te verslaan en sloot hem op in een deel van de Holle Aarde.

Deze nederlaag maakte de Scar King woedend, waardoor hij zijn lichaam en geest trainde terwijl hij vastzat. En op basis van de poster lijkt het erop dat de film klaar is om de verloren gewaande titaan te bevrijden.



NieuwsFilm

meest populair