De zoon van Kurt Russell heeft geen dna-test nodig: Sprekend zijn beroemde vader

Kurt Russell en zijn zoon Wyatt spelen hetzelfde personage in de goed ontvangen, nieuwe serie 'Monarch: Legacy of Monsters'.

Het is haast onmogelijk dat iemand Kurt Russell niet kent. De 72-jarige ster begon tientallen jaren geleden als kindsterretje. Hij is vooral bekend door Tango & Cash, Backdraft, Overboard, The Christmas Chronicles en Guardians of the Galaxy.

De acteur is getrouwd met de net zo bekende actrice Goldie Hawn. Zij hebben een zoon samen, Wyatt Russell. Uit een vorige relatie heeft Kurt zoonlief Boston Russell, die niets met de showbizz te maken wil hebben. Goldie heeft uit een vorige relatie dochter Kate Hudson en zoon Oliver Hudson.

Bekende acteurs in familie
Net als halfzus Kate Hudson raakt Wyatt Russell erg bekend. Hij zit in films als This is 40, 22 Jump Street en de Marvel-film The Falcon and The Winter Soldier. En nu speelt hij hetzelfde personage in realtime met zijn vader Kurt in Monarch: Legacy of Monsters.

De serie wordt goed ontvangen en erg opvallend is hun gelijkenis, terwijl zij niet eens hun best doen op elkaar te lijken. Bij Wyatt en Kurt is duidelijk geen dna-test nodig. Wyatt zegt: "Het is voor de hand liggend om vader en zoon te spelen. Dat hebben we altijd vermeden. Maar dit is anders en interessant."

Spelen hetzelfde personage
Kurt zegt in de onderstaande YouTube-video van CBS Mornings: "We doen hetzelfde karakter maar zo'n 50 jaar van elkaar apart. Wyatt zet het neer en ik volg hem daarin. Natuurlijk ken ik Wyatt al mijn hele leven. Maar ik heb hem nooit bestudeerd, dus de gelijkenissen vielen me nu pas goed op."NieuwsFilm

meest populair