Nieuwe horrorfilm 'Thanksgiving' nu al een groot succes: Eli Roth komt met leuk nieuwtje

Nieuwe horrorfilm 'Thanksgiving' nu al een groot succes: Eli Roth komt met leuk nieuwtje

De film scoort op Rotten Tomatoes supergoed met een score van 83% bij critici en 79% bij fans.

Sinds twee weken draait de nieuwe film van Eli Roth (Hostel, Cabin Fever) Thanksgiving in de Amerikaanse bioscopen en de film is tot nu toe een dikke hit bij zowel critici als fans. Dat zorgde ervoor dat de regisseur een leuk nieuwtje kon delen.

Roth plaatste op Instagram het nieuws dat Thanksgiving terugkeert voor een vervolg: "BREAKING NIEUWS! John Carver zal opnieuw moorden! Thanksgiving vervolg is een FEIT!!!"

Thanksgiving-universum
Roth vertelt in een interview hoe hij bij het vervolg kwam: "Tijdens het filmen begin je grappen te maken van: Oh ja, we zouden daar een film kunnen maken, we zouden dit kunnen doen, we zouden dat kunnen doen. Het Thanksgiving-universum".

De Thanksgiving-crew vond het ook erg jammer dat de opnames zo snel voorbij waren, zegt Roth: "We waren echt verdrietig dat het voorbij was." Daarom besloten ze dat ze zouden doorgaan, als de film het goed zou doen.

Thanksgiving 2 release
Thanksgiving is de langverwachte Roth-film die, net als Machete en Machtete Kills een Grindhouse-spinoff is. Het vervolg staat gepland voor een release in 2025, waarschijnlijk ergens rond de Thanksgiving-feestdag eind november.


Meer dan 16 jaar geleden werd het zaadje voor Thanksgiving geplant toen de neptrailer voor de film in Quentin Tarantino's en Robert Rodriguez' Grindhouse verscheen. Het lange wachten van de fans is nu eindelijk beloond met een gruwelijke slasherfilm tijdens de feestdagen.

Thanksgiving plot
Thanksgiving gaat over een mysterieuze moordenaar die toeslaat in de geboorteplaats van Thanksgiving: Plymouth, Massachusetts. De film is sinds afgelopen donderdag 30 november in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer voor de horror-slasher-hit.



NieuwsFilm

meest populair