Hoe de schurk in 'Furiosa' het beste omschreven kan worden volgens Chris Hemsworth

Hoe de schurk in 'Furiosa' het beste omschreven kan worden volgens Chris Hemsworth

Hemsworth legt uit wie zijn personage in het vervolg op de film 'Mad Max' precies is.

De Mad Max: Fury Road voorloper Furiosa komt steeds dichterbij. Daarmee wordt ook steeds meer en meer nieuws over de aankomende film bekend. Zo weten we bijvoorbeeld al dat Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth in de film zullen spelen.

Hemsworth gaat de schurk spelen in Furiosa genaamd Dementus. Hij heeft ondertussen alvast losgelaten over wat voor personage Dementus precies is. Zo sprak Hemsworth over de rol, "Hij is een agressief, psychologisch instabiel, bruut persoon dat het product is van een door God verlaten woestenij."

Dementus
Hemsworth heeft verder uitleg gegeven over wie Dementus precies is. "Dementus is een intens en wreed persoon. Dit komt voort uit de omstandigheden waarin hij is geboren. In zijn wereld is het doden of gedood worden."

Hemsworth heeft ook zijn uiterlijk duidelijk aangepast voor het spelen van Dementus. Voor de rol draagt Hemswort een prothetische neus en hij heeft een baard laten staan. Verder heeft hij zichzelf ingepakt in leren kleding.

Trots
Hemswort heeft ook al laten weten dat hij van alle films in zijn carrière het meest trots is op Furiosa. Zo heeft hij gezegd, "Het filmen van Furiosa is zeker de beste ervaring uit mijn carrière. Van alle films die ik heb gedaan ben ik ook meest trots op deze. Het heeft mij laten beseffen dat werken op zichzelf niet vermoeiend is, het gaat om wat voor soort werk het is, of ik echt diep in de rol zit en of het mij uitdaagt."



NieuwsFilm

meest populair