3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van actie tot drama.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Mad Max: Fury Road (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, e.a. | Kijk direct
Mad Max, achtervolgd door zijn turbulente verleden, probeert samen met de even strijdbare als mysterieuze Furiosa uit handen te blijven van de aanbeden tiran Immortan Joe en zijn volgelingen. De twee racen door het droge woestijnlandschap om een groep broedvrouwen te redden van een miserabel lot.



Samba (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Nakache en Eric Toledano | Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, e.a. | Kijk direct
De Senegalese Samba woont al tien jaar in Frankrijk en probeert rond te komen van allerlei bijbaantjes. Hij hoopte een werkvergunning te krijgen, maar dreigt nu te worden uitgezet. Samba raakt bevriend met Alice, een ambtenaar die haar leven probeert op te pakken na een burn-out. Zij belooft hem te helpen.



The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, e.a. | Kijk direct
Benjamin Button is anders dan andere mensen. Waar iedereen ouder wordt, mag Button elk jaar een kaarsje van zijn verjaardagstaart halen. Uiteraard heeft dit grote invloed op zijn liefdesleven, want 'samen oud worden' zit er niet in. Wanneer hij op 50-jarige leeftijd verliefd wordt op de 30-jarige Daisy, weet Button dan ook dat ze ooit uit elkaar zullen groeien.



NieuwsFilm

meest populair