3 opvallende misdaadfilms om vanavond te kijken

3 opvallende misdaadfilms om vanavond te kijken

Spannende misdaad: deze drie films mag de liefhebber absoluut niet missen.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films. FilmTotaal heeft vandaag drie films uit het misdaadgenre voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Town (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jeremy Renner, e.a. | Te zien op: Prime Video
De meedogenloze bankovervaller Doug raakt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire. Hij wil elders een nieuw leven met haar opbouwen, maar wordt op de hielen gezeten door de FBI. Ook zijn collega's beginnen hun twijfels te krijgen over zijn loyaliteit.
 


Molly's Game (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, e.a. | Te zien op: Videoland
Freestyleskiester Molly Bloom vertrekt, nadat ze zich niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen, naar Los Angeles. Daar werkt ze zich op in een illegaal pokernetwerk voor de elite, met toernooien waarbij om megabedragen wordt gespeeld. Molly weet acht jaren lang haar imperium in stand te houden, maar een inval van de FBI doet de boel als een kaartenhuis ineenstorten.
 


Reservoir Dogs (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Harvey Keitel, Michael Madsen, Tim Roth, e.a. | Te zien op: Prime Video
Joe Cabot is de ongeschreven meester in het organiseren van overvallen op juweliers. Zijn zoon huurt een groep criminelen in voor een overval op een diamantzaak. Alles is perfect voorbereid, maar de roof loopt volledig uit de hand. De groep vermoedt dat er een verrader in hun midden is. Op hun hoofdkwartier proberen ze de dader te vinden.



NieuwsFilm

meest populair