Giorgos Lanthimos' volgende film met Emma Stone heeft een nieuwe titel

Giorgos Lanthimos' volgende film met Emma Stone heeft een nieuwe titel

Het project is weer een samenwerking tussen de regisseur en actrice na 'Poor Things' en 'The Favourite'.

Poor Things, de nieuwe film van Giorgos Lanthimos, gooide onlangs hoge ogen op het festivalcircuit. Het won de Gouden Leeuw in Venetië en kreeg daarnaast nog eens extra publiciteit, omdat hoofdactrice Emma Stone vaak uit de kleren zou zijn gegaan.

Maar ondanks dat de film in Nederland nog moet uitkomen, is het nu al uitkijken naar Lanthimos' volgende project, alweer met Stone. Daarvan werd eerst aangekondigd dat het AND zou heten, maar nu hebben we een nieuwe titel.

Kind of Kindness
Volgens IndieWire gaat de film Kind of Kindness heten. Stone is niet de enige die opnieuw de samenwerking met Lanthimos aangaat: ook acteurs Willem Dafoe, Margaret Qualley en Joe Alwyn zijn weer van de partij. Daarnaast gaat Lanthimos voor de eerste keer werken met Jesse Plemons en Hunter Schafer.

Waar Kind of Kindness over zal gaan, dat is nog niet bekend. Wel weten we dat Dafoe zich door Stone zo'n 20 keer heeft laten slaan op set, op een dag dat hij er niet eens hoefde te zijn. Dat deed hij blijkbaar om Stone te helpen haar personage voor te bereiden.

Poor Things
De verwachting is dat Kind of Kindness weer een knotsgekke film zal zijn, omdat Giorgos Lanthimos eigenlijk niets anders maakt. Bekijk nog maar eens de trailer van Poor Things voor jezelf hieronder, voordat de film uitkomt op 8 februari.



NieuwsFilm

meest populair