Uiterst teleurstellende update voor de nieuwe 'Edge of Tomorrow'

Uiterst teleurstellende update voor de nieuwe 'Edge of Tomorrow'

Emily Blunt denkt dat er nu inmiddels te veel tijd is verstreken...

In maart 2020 zou de productie van start zijn gegaan en afgelopen augustus zou ze het script hebben gelezen. Maar hoe zit het nou met Edge Of Tomorrow 2? Hoofdrolspeelster Emily Blunt reageert.

Het sciencefictionavontuur uit 2014 heeft een decennium later een gepassioneerde aanhang met fans weten op te bouwen en de belangstelling voor een direct vervolg groeit nog steeds met de dag.

Druk, druk, druk
En ondanks de interesse van zowel haar collega Tom Cruise als regisseur Doug Liman, denkt Blunt dat de hoeveelheid tijd die is inmiddels is verstreken, de realisatie van het project onwaarschijnlijk maakt.


En met Cruise en Liman die in de nabije toekomst herenigd zullen worden voor hun ruimtefilmproject, zou dit mogelijk nog meer discussie tussen hen veroorzaken gezien de drukke agenda van eerstgenoemde.

Oude knarren
Tegenover Variety doet Blunt opnieuw een boekje open over de status: "Doug en ik praten er de hele tijd over. Ik hoop dat Tom het ooit wil doen".

"Maar het is de timing. Het is tien jaar geleden dat we het hebben gemaakt. Er was een geweldig script, maar ik denk dat het alleen zou hebben gewerkt als we het acht jaar geleden hadden verfilmd. Ik zeg niet dat we al te oud zijn, maar je moet er wel rekening mee houden".

NieuwsFilm

meest populair