3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van biografische dramafilm tot gave superheldenactie: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dallas Buyers Club (2013)
Regie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Ron Woodroof is verslaafd aan drank, drugs en prostituees. Hij wordt ontslagen uit het ziekenhuis wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand te leven, maar Woodroof accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale medicijnen, maar daar zijn de autoriteiten natuurlijk niet van gediend.Captain America: The Winter Soldier (2014)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Te zien op: Disney+
Captain America is gerekruteerd door S.H.I.E.L.D., maar twijfelt over de bedoelingen van de veiligheidsdienst. Wanneer hij ontdekt dat de organisatie geïnfiltreerd wordt door een stel onzuivere figuren, komt hij samen met Black Widow en nieuwkomer The Falcon in actie om hen te ontmaskeren. Daarbij krijgen ze echter te maken met een mysterieuze huurmoordenaar: The Winter Soldier.Tomb Raider (2018)
Regie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, e.a. | Te zien op: Videoland
De vader van Lara Croft is spoorloos verdween. Ze is er echter van overtuigd dat hij nog leeft. Wanneer ze een aanwijzing over zijn mogelijke locatie denkt te hebben gevonden, besluit ze een poging te wagen om hem op te sporen. Ze belandt op een eiland ergens voor de kust van Japan, dat een mysterieus graf blijkt te herbergen.NieuwsFilm

meest populair