Nieuwste titel met Eddie Murphy wordt massaal bekeken op streaming

Nieuwste titel met Eddie Murphy wordt massaal bekeken op streaming

'Candy Cane Lane' debuteert op nummer #1 en vestigt een absoluut record...

Voordat we komiek Eddie Murphy kunnen terugzien als Axel Foley in Beverly Hills Cop 4, is hij eerst nog te aanschouwen in een echte comedy voor de feestdagen, Candy Cane Lane. Met groot succes!

Amazon heeft aangekondigd dat de kerstfilm, die op 1 december op de streamingdienst in première ging, in de eerste 3 dagen na release wereldwijd debuteerde als de nummer #1 film op Prime Video.

Records
Daarnaast is het ook de meest gestreamde titel in de VS op de streamingdienst die door Amazon MGM Studios geproduceerd werd en behoort deze nu tot de top 10 van wereldwijde filmdebuten ooit.

"Het sensationele debuut van Eddie Murphy's allereerste kerstfilm, Candy Cane Lane, is een echte demonstratie van hoe vreugdevolle, gezinsgerichte verhalen de harten van kijkers over de hele wereld kunnen raken", aldus hoofd Courtenay Valenti van Amazon MGM Studios.

Verhaal
Candy Cane Lane vertelt over Chris (Murphy) die koste wat het kost de jaarlijkse kersthuisdecoratiewedstrijd in zijn buurt wil winnen. Nadat hij per ongeluk een deal sluit met de ondeugende elf Pepper (Jillian Bell) om zijn winkansen te vergroten, spreekt deze een magische spreuk uit die 'de 12 dagen van Kerstmis' tot leven brengt en grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen te verpesten, moeten Chris en zijn gezin tegen de klok racen om de betovering te verbreken, tegen slinkse magische personages vechten en Kerstmis voor iedereen zien te redden.


De kerstfilm ontving over het algemeen negatieve recensies van critici en zette Murphy's rotte lijn op Rotten Tomatoes voort met slechts 42%.

NieuwsFilm

meest populair