Trailer voor 'Mayhem!': lopende tijdbom wordt de onderwereld ingezogen

Trailer voor 'Mayhem!': lopende tijdbom wordt de onderwereld ingezogen

Deze keiharde nieuwe actiefilm komt van de maker van 'Hitman' en 'Frontier(s)'.

Af en toe komt er een snoeiharde actiefilm uit zoals The Raid of Upgrade, een film vol met brute gevechtsscènes waar je gerust u tegen mag zeggen. Voor komend jaar zou dat misschien wel eens Mayhem! kunnen zijn.

De nieuwe film van regisseur Xavier Gens (Frontier(s), Hitman) heeft namelijk een nieuwe trailer vol adrenaline gekregen, en het lijkt erop dat de film wel eens een stiekem succes zou kunnen worden.

Synopsis
Mayhem!, dat voorheen Farang heette, gaat over een professioneel bokser (Nassim Lyes) die na de gevangenis een rustig leven leidt in Thailand. Maar op een dag wordt zijn gezin aangevallen, wat hem forceert om terug te duiken in de onderwereld en het op te nemen tegen een lokale gangsterbaas.

De film ging afgelopen zomer in première in Frankrijk en scoorde daar heel goed bij actieliefhebbers. Hij werd zelfs door sommigen positief vergeleken met The Raid, en volgens één reviewer krijgt de kijker zeker "waar voor zijn geld."

Trailer
Bekijk de trailer zelf hieronder. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland zal verschijnen en of dat dan in de zalen gaat zijn, of toch op streaming.



NieuwsFilm

meest populair