4 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Deadpool (2016)
Regie: Tim Miller | Cast: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, e.a. | Kijk direct
Oud-soldaat Wade Wilson verdient zijn geld als huurling totdat hij op een dag doodziek blijkt te zijn. Een mysterieuze man biedt hem een oplossing aan. Wilson neemt deel aan een duister experiment waarbij hij bijzondere krachten ontwikkelt: hij kan zichzelf razendsnel genezen. Hij besluit zijn gave niet in te zetten om het goede te doen, maar juist om wraak te nemen.Avatar: The Way of Water (2022)
Regie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a. | Kijk direct
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en is uit op wraak. De bevolking van Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken. Ze voegen zich bij een zeeclan, waar ze kennis maken met nieuwe wonderen en rituelen. Een grote confrontatie kan natuurlijk niet uitblijven. Een epische strijd barst los in en rond het water.Prey (2022)
Regie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a. | Kijk direct
Naru, een jonge vrouw, wil zich tegenover haar Comanche-stam en familie bewijzen dat ze net zo geschikt is als krijgers als haar broer en diens vrienden. Wanneer er een mysterieuze en buitenaardse jager opduikt, grijpt ze die kans aan om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en moet alles uit de kast halen om deze met moderne wapens uitgeruste dreiging te verslaan.Barbarian (2022)
Regie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.NieuwsFilm

meest populair