Bradley Cooper en Christian Bale samen in nieuwe oorlogsthriller?

De twee populaire acteurs waren eerder samen te zien in de film American Hustle.

Bradley Cooper en Christian Bale, twee acteurs die we eerder samen in American Hustle waren te zien, zullen samen met producent Chuck Roven en scenarist Eric Warren Singer de film Best of Enemies maken voor Atlas Entertainment.

Het project is een verfilming van het boek Best of Enemies: The Last Great Spy Story of the Cold War van Eric Dezenhall en Gus Russo.

Onwaarschijnlijke vriendschap
Het verhaal speelt zich af in de laatste periode van de Koude Oorlog en gaat over CIA-agent genaamd Jack Platt (Cooper) en KGB-agent Gennady Vasilenko (Bale), die in 1978 beiden arriveerden in Washington D.C.

Ieder van deze heren kreeg van hun opdrachtgever de taak om de andere man te overtuigen om zijn land te verraden. Uiteindelijk bleken de beste mannen echter goede vrienden van elkaar.

Innige vriendschap
Jaren later hielpen ze samen om de Sovjet-spion Robert Hanssen te ontmaskeren en losten ze samen andere spionage-mysteries op.Meerdere studio's en distributeurs vechten momenteel om de rechten van het filmproject. Netflix en Apple zouden de grootste kanshebbers zijn.

Cooper: ster én regisseur?
Naar verluidt zou Cooper ook interesse hebben om te regisseren, maar dat hangt hoofdzakelijk af van het script.Het is nog onduidelijk wanneer Best of Enemies moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair