Zien we Jennifer Love Hewitt binnenkort weer schreeuwen in 'I Know What You Did Last Summer'?

De actrice zegt dat ze "100%" geïnteresseerd is in een terugkeer naar de franchise.

'Legacy sequels' in het horrorgenre zijn helemaal hip. Halloween kreeg er al een paar, The Exorcist had er dit jaar nog een, en we weten nu al een tijdje dat I Know What You Did Last Summer een nieuw vervolg gaat krijgen.

Bij de aankondiging werd er bekendgemaakt dat zowel Jennifer Love Hewitt als Freddie Prinze Jr. zouden terugkeren, maar Prinze Jr. ontkrachtte dat later. En nu heeft Hewitt er iets over gezegd.

100% interesse
Op de podcast Inside of You with Michael Rosenbaum, waar Hewitt te gast was, vertelt de actrice dat ze "100%" geïnteresseerd zou zijn om terug te keren in de nieuwe film. "Ik vond het fantastisch om die films te maken. Ik zou het zeker doen."

De originele film, over een moordenaar die een vriendengroep stalkt omdat ze een fataal geheim bewaren, maakte van Hewitt een zogenaamde 'scream queen'. Ze keerde ook terug in het vervolg, maar niet in het derde deel.

Release
De nieuwe film zal geregisseerd worden door Jennifer Kaytin Robinson. Het is nog niet bekend wanneer de film in productie gaat, noch wanneer hij uit zal komen in de bioscoopzalen. Daar moeten we dus nog even op wachten.NieuwsFilm

meest populair