Rachel Zegler enorm nerveus om resultaat Disney's 'Snow White'

Het gebruik van CGI in de film roepte niet enkel bij de fans vragen op.

Het is nog even wachten op de live-action Snow White (de film werd onlangs uitgesteld naar maart 2025), maar we hebben wel al een eerste afbeelding. Daar maken mensen zich zorgen over.

In de afbeelding zien we namelijk dat Sneeuwwitje omringd wordt door de zeven dwergen, maar zij worden niet vertolkt door acteurs: integendeel, ze zijn juist gemaakt met computeranimatie. En dat gaan we in de film dus waarschijnlijk meer te zien krijgen.

Niet alleen fans
Op het internet lokte dit al gemengde reacties uit. Nu heeft ook hoofdactrice Rachel Zegler zich ermee gemoeid. In een video voor Variety, die hieronder te zien is, vertelt ze dat ze "zeer nerveus [was] over het technische element."

Daardoor was het op de set "echt intens," vertelt ze. "Er zijn veel bloopers van mij waarbij ik een bezem gooi en hem op de grond laat vallen, want dat is blijkbaar hoe je dingen naar CGI-personages gooit. Maar het was wel heel leuk!" voegt ze er toch aan toe.

Wachten tot 2025
Voor Zegler leek het uiteindelijk dus wel mee te vallen. Maar of dat ook voor de kijker zo gaat zijn, dat moeten we afwachten. Snow White wordt geregisseerd door Marc Webb en komt dus uit in maart 2025.NieuwsFilm

meest populair