Disney onthult eerste officiële foto van flink uitgestelde 'Snow White' met Rachel Zegler en Gal Gadot

Disney onthult eerste officiële foto van flink uitgestelde 'Snow White' met Rachel Zegler en Gal Gadot

De foto toont Rachel Zegler als Sneeuwwitje omringd door de zeven dwergen.

Wie zat uit te kijken naar de volgende live-action remake van Disney, Snow White, zal helaas nog wat langer moeten wachten. De film zou eerst uitkomen in maart 2024 maar is nu met een volledig jaar uitgesteld, naar maart 2025.

Gelukkig valt dit nieuws wel samen met een klein kadootje voor de fans: Disney heeft namelijk een eerste foto van de film onthuld. De foto toont actrice Rachel Zegler in de hoofdrol van Sneeuwwitje, omringd door de zeven dwergen - Dopey, Grumpy, Sneezy, Bashful, Happy, Sleepy en Doc - in hun huis. Fans van het origineel zullen de iconische outfit herkennen waarin Zegler is gekleed.

Controverse
Dit nieuws komt na een reeks negatieve mediaberichten over de film en zijn sterren. Zo kwam Rachel Zegler onlangs in opspraak toen ze eiste een vergoeding te krijgen voor elk uur dat de film uiteindelijk online gestreamd zou worden.

Ook was er veel gedoe rond uitgekomen setfoto's die leken te hinten dat de zeven dwergen compleet waren veranderd. Deze eerste officiële foto lijkt dat nu echter te ontkrachten.

Cast & crew
Rachel Zegler is niet de enige grote ster die in Snow White zal spelen. De Boze Koningin zal vertolkt worden door Gal Gadot, bekend van onder meer Wonder Woman en de Netflix-thriller Heart of Stone. Filmmaker Marc Webb (The Amazing Spider-Man) zal de regie op zich nemen, en de film zal originele liedjes bevatten van Benj Pasek en Justin Paul (The Greatest Showman).

Bekijk de afbeelding
Snow White zal dus niet meer in maart 2024 uitkomen. De nieuwe releasedatum staat gepland op 21 maart 2025.

NieuwsFilm

meest populair