4 verstopte film-parels op Disney+

4 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Greatest Showman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, e.a. | Kijk direct
Wanneer een recensent de gebrandmerkte freakshow van entertainer P.T. Barnum afkraakt en bestempelt als 'circus', besluit hij deze recensie in zijn voordeel te gebruiken. Iedereen die de recensie meeneemt, mag voor de helft van het geld naar binnen. Dit blijkt een gouden zet. Al snel groeit de voorstelling van Barnum uit tot wereldwijde sensatie. Maar al dat succes dreigt tegelijk ook zijn ondergang te worden.



Can You Ever Forgive Me? (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marielle Heller | Cast: Melissa McCarthy, Richard E. Grant, Dolly Wells, e.a. | Kijk direct
New York, 1991. Bestsellerbiografe Lee Israel, die kampt met een alcoholverslaving, zit na een flop flink aan de grond. Ze krijgt weer hoop dankzij de flamboyante Jack Hock. De twee bedenken een plan om geld te verdienen: Israel gaat brieven van overleden schrijvers vervalsen. In het begin doen ze dat succesvol, maar uiteindelijk lopen ze toch tegen de lamp.



The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a. | Kijk direct
Engeland, begin achttiende eeuw. Koningin Anne zit op de troon en haar goede vriendin Lady Sarah bestuurt het land. Wanneer Sarah haar nicht Abigail onder haar vleugels neemt, veranderen hun levens voorgoed. Abigail werkt zich snel op binnen de hofhouding en belandt in een strijd met Sarah om de gunsten van de koningin.



Encanto (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Bush en Byron Howard | Cast: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, e.a. | Kijk direct
De familie Madrigal woont in Encanto, een magische plek verstopt in de bergen van Colombia. Elk kind van de familie is gezegend met een unieke gave, op Mirabel na. Maar wanneer de kracht die om Encanto hangt in gevaar is, ontdekt Mirabel dat juist zij de sleutel is om de magie te redden. Alle hoop is op haar gevestigd.



NieuwsFilm

meest populair