Brute poster voor 'Furiosa: A Mad Max Saga' met alle nieuwe vreemde gezichten

Brute poster voor 'Furiosa: A Mad Max Saga' met alle nieuwe vreemde gezichten

De film is nu al een hit op IMDb en deze poster wordt ook goed onthaald door de fans.

Eergisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Furiosa. De aanstaande blockbuster is nu al enorm populair op IMDb dankzij de recente trailer. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe poster.

Furiosa is de sequel van de geliefde Mad Max: Fury Road, die alweer 8 jaar geleden uitkwam. In de blockbuster waren de hoofdrollen weggelegd voor Tom Hardy en Charlize Theron, maar deze keer is die eer weggelegd aan Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth.

Verhaal
Furiosa vertelt het verhaal over hoe Furiosa, na het einde van de wereld, opgroeide in The Green Place of Many Mothers. Ze wordt meegenomen door een bende bikers geleid door de Warlord Dementus.

Dementus verklaart de oorlog aan de koning van de Citadel, Immortan Joe. In de chaos probeert Furiosa een weg naar huis te vinden.

Poster
Taylor-Joy, die een jonge Furiosa zal spelen, deelde de nieuwe poster op haar Instagram-pagina. Helaas zullen we wel nog even moeten wachten op de blockbuster, aangezien deze pas vanaf mei 2024 in de bioscopen te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair