Deze acteur gedroeg zich "kattig" op de set van 'Thanksgiving'

Deze acteur gedroeg zich "kattig" op de set van 'Thanksgiving'

Acteur, performer, stuntman, beste vriend en niets minder dan... een kat.

Niet elke huiskat kan de hele dag slapen in het zonnetje en miauwen naar de vogeltjes achter het raam. Sommigen worden aan het werk gezet. Zo ook Tonic, ofwel 'de horrorkat'.

Tonic speelde in 2019 al een hoofdrol in Pet Sematary als Church.

Kattenkwaad
En de kat heeft sindsdien niet stilgezeten. De afgelopen tijd heeft Tonic het druk gehad met de opnames van nieuwe horrorfilm Thanksgiving, waarin hij Dewey speelt en, kleine spoiler: getuige is van iets gruwelijks.

Het huisdier heeft iedereens hart gestolen: die van de fans, de regisseur en zelfs die van de koelbloedige moordenaar in Thanksgiving.

Iemand moet het doen
Thanksgiving-regisseur Eli Roth vertelt: "Wanneer ik naar een horrorfilm kijk en ik zie een kat of een hond, geef ik niets om iemand anders. in de film. Ik zeg gewoon: 'Laat alsjeblieft niets gebeuren met de kat.'"



"Ook al weet ik dat het nep is, ook al weet ik dat het een verhaal is, het stoort me. Dus dat wilde ik voor eens en voor altijd oplossen. Iemand moet het huisdier te eten geven," aldus Roth.

Waar je Tonic kan bekijken
Pet Sematary is via SkyShowtime en Pathé Thuis te streamen. En Thanksgiving is nu in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair