Henry Cavill en het team gezamenlijk op poster van zijn nieuwe actiethriller

Henry Cavill en het team gezamenlijk op poster van zijn nieuwe actiethriller

Matthew Vaughn's 'Argylle' heeft een ensemble om je vingers bij af te likken...

Een nieuwe film van Matthew Vaughn is altijd wel iets om naar uit te kijken, want de schrijver/regisseur heeft een behoorlijk creatieve kronkel in zijn hoofd. Zijn volgende project wordt Argylle.

Hiermee keert hij weer terug naar het spionagegenre met een wat meer komische benadering. Toch heerste er enigszins lichte teleurstelling toen er onlangs bekend werd dat de film een PG13-rating had gekregen.

Milder, maar allesbehalve saai
Dit is voor het eerst sinds X-Men: First Class (2011) dat dit gebeurt. Alles wat Vaughn daarna produceerde (Kick-Ass en vooral de Kingsman-franchise) bevatte toch flink wat bloederig geweld en grof gevloek.

Toch is dat geen reden om de film niet te gaan bekijken, want alleen al de topcast (o.a. Henry Cavill, Sam Rockwell, Sofia Boutella, Bryce Dallas Howard, John Cena, Bryan Cranston en Samuel L. Jackson) zou je over kunnen halen. Hieronder zijn ze allemaal verzameld op een mooi affiche:

Bekijk de afbeelding
Release in februari 2024
Zelf beschrijft Vaughn Argylle als "een leuke date-night-ervaring die escapisme biedt, spioneren opnieuw uitvindt en een nieuw licht werpt op hun belachelijkheid". De trailer verscheen 2 maanden geleden.

Het verhaal gaat over Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een reeks bestverkochte spionageromans, die het liefste een avondje thuis is met haar computer en kat Alfie. Natuurlijk gaat dit niet gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair