De meest opvallende momenten uit de 'Beverly Hills Cop: Axel F'-trailer

De meest opvallende momenten uit de 'Beverly Hills Cop: Axel F'-trailer

Er gaan een paar aspecten uit het verleden terzijde worden geschoven...

Afgelopen week verscheen de eerste teaser trailer voor Beverly Hills Cop 4: Axel F met Eddie Murphy in zijn iconische rol van Axel Foley. En voor wie bewust die beelden aan het ontwijken is: SPOILER ALERT!

We zagen al de terugkeer van oudgedienden detective Jeffrey Friedman (Paul Reiser, na zijn onverklaarde afwezigheid in deel 3) en Bronson Pinchot's komische sidekick Search Sèrge (na zijn afwezigheid in deel 2).

Joseph Gordon-Levitt & Kevin Bacon
Verder kregen we een eerste blik op de personages van Joseph Gordon-Levitt en Kevin Bacon (waarvan het voor sommige fans al overduidelijk is dat hij de uiteindelijke schurk van het verhaal wordt) Maar er was meer.

Billy Rosewood & John Taggart
Want het was een feest van herkenning om vaste partners Rosewood (Judge Reinhold) en Taggart (John Ashton) weer te zien. In Beverly Hills Cop III was Taggart echter met pensioen en stond Rosewood aan de leiding van de DDO-JSIOC.

In de nooit uitgezonden pilot van de televisieserie was hij gepromoveerd tot Burgemeester. Dit lijkt allemaal genegeerd te worden, aangezien beide heren nog altijd gewoon werkzaam lijken bij de politie van Beverly Hills.

Bekijk de afbeelding
John Flint
Een ander iemand waar met geen woord over gerept wordt in de preview, is John Flint (Hector Elizondo) die in Beverly Hills Cop III nog nadrukkelijk geïntroduceerd werd als de nieuwe vervanger van Taggart.

Hiermee wordt voorzichtig een sterk vermoeden bevestigd dat dit vierde deel het bestaan van diens voorganger (waar zelfs Murphy zich meerdere malen publiekelijk negatief over heeft uitgelaten) bewust ontkent.

Bekijk de afbeelding
Aaron Foley
Hetzelfde kan gezegd worden over de nooit uitgezonden pilot van een potentiële televisieserie in 2013 waar we werden voorgesteld aan debutant Aaron Foley (Brandon T. Jackson), inderdaad "de zoon van".

Maar als we de teaser trailer moeten geloven, heeft Axel dus nu alleen maar een dochter en is zijn zoon in geen velden of wegen te bekennen. Bekijk de beelden hieronder en oordeel zelf (excuses voor de spelfout):



NieuwsFilm

meest populair