4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Collateral (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mann | Cast: Jamie Foxx, Tom Cruise, Jada Pinkett Smith, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De naïve wensdromer Max werkt al jaren als taxichauffeur. Een behoorlijke saaie baan, maar dat verandert wanneer ene Vincent op een avond bij hem instapt. Vincent betaalt Max flink wat cash. Al snel leert Max echter dat Vincent een huurmoordenaar is. Als Max wordt gedwongen om Vincent naar zijn volgende doelwitten te brengen, lopen de spanningen in de auto hoog op.



6 Underground (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, e.a. | Te zien op: Netflix
Een steenrijke technologiepionier rekruteert, nadat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet, een groep medemiljardairs om een internationaal heldenteam op te kunnen richten. Samen trekken ze ten strijde tegen de meest beruchte criminelen. Hun belangrijkste taak is het uitschakelen van een wrede dictator.



World War Z (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Wanneer de mensheid bedreigd wordt door een virus dat mensen in levensgevaarlijk zombies verandert, moet voormalig VN-medewerker Gerry Lane in actie komen om zijn gezin en de wereld te redden. Daarvoor moet hij te midden van alle pandemiepaniek op zoek naar een remedie en de bron van alle ellende, die zich mogelijk bevindt aan de andere kant van de wereld.



Last Night in Soho (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, e.a. | Te zien op: Prime Video
Modestudente Eloise, een vrij ongemakkelijk type, betreedt op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet Sandie, een uitdagende jonge vrouw die het destijds probeerde te maken als zangeres. Eloise merkt al snel dat niets is wat het lijkt en is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen.



NieuwsFilm

meest populair