De cliffhanger van deze actietopper met Henry Cavill is nog altijd onopgelost

De cliffhanger van deze actietopper met Henry Cavill is nog altijd onopgelost

Een vervolg op 'The Man From U.N.C.L.E' hebben we nog steeds niet gekregen.

Een film die eindigt met een cliffhanger is altijd frustrerend, zeker als de film een succes was en er gepraat wordt over een vervolg. The Man From U.N.C.L.E, geregisseerd door Guy Ritchie, kwam uit in 2015 en acht jaar later hebben we nog steeds geen vervolg gekregen voor deze spionnenfilm met Henry Cavill. Let op: SPOILERS!

De film The Man From U.N.C.L.E is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1964. Die serie was toen een groot succes en bestaat uit vier seizoenen met in totaal 105 afleveringen. In 1966 won de serie zelfs de Golden Globe voor Beste Televisieserie.

Verhaal
Net als in de serie volgen we in de film een onwaarschijnlijk duo, bestaande uit een CIA-agent genaamd Napoleon Solo (Cavill) en een KGB-agent genaamd Illya Kuryakin (Armie Hammer). Samen met de dochter van een vermiste nazi-wetenschapper genaamd Gaby Teller (Alicia Vikander), bundelen ze hun krachten om een particuliere criminele organisatie te stoppen. Deze organisatie wil de wetenschappelijke expertise van Gaby's vader gebruiken om hun eigen nucleaire bom te bouwen.

Vol met komedie en actie, was deze film een succes bij fans van spionnenfilms. Hoewel het wereldwijd maar 107 miljoen dollar opbracht met een budget tussen de 75 en 84 miljoen dollar, wordt The Man From U.N.C.L.E gezien als een van de beste actiefilms ooit.

Einde
De film eindigt met een cliffhanger die ervoor zorgt dat je meer wil zien. Aan het einde van de film zien we dat de drie personages met succes hun missie voltooien en opnieuw worden toegewezen aan een nieuwe internationale organisatie met de codenaam U.N.C.L.E.


Fans van overal wilden deze drie onwaarschijnlijke collega's graag weer samen zien in een andere actievolle film. Niet te vergeten dat iedereen graag de voortzetting van de romantiek tussen Illya en Gaby wilde zien.

Vervolg
Sinds 2017 wordt er gesproken over een vervolg op de film met Cavill die heel graag zijn rol als Napoleon Solo wil hernemen. Er zouden geruchten zijn dat er nog steeds gewerkt wordt aan een vervolg en dat Ritchie ook zou terugkeren als regisseur.


Maar of en wanneer dit vervolg er komt, weten we niet. Ritchie en Cavill hebben onlangs wel opnieuw samengewerkt voor de film The Ministry of Ungentlemanly Warfare die volgend jaar uitkomt. Misschien dat dit een start kan zijn naar een vervolg op The Man From U.N.C.L.E.

Kijken?
The Man From U.N.C.L.E is niet te vinden op de verschillende streamingdiensten, maar je kan de film huren of kopen op onder andere Prime Video en Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair