Deze ondragelijk spannende thriller gaat Netflix helemaal veroveren

Deze ondragelijk spannende thriller gaat Netflix helemaal veroveren

De film Gone Baby Gone is een prima thriller om deze koude decembermaand te overleven.

Netflix heeft weer een aantal mooie catalogusfilms online gezet. Eerder vandaag belichtten we al de topfilm met Matt Damon en Ben Affleck en een andere topper is Gone Baby Gone, geregisseerd door Affleck. De thriller komt binnen op de tiende plaats in de Netflix Top 10.

Gone Baby Gone komt uit 2007 en Netflix omschrijft de film met woorden als "film noir" en "ondragelijke spanning". De film heeft rollen voor een flink aantal mooie namen, zoals Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton en Amy Ryan.

Sterk ontvangen
De thriller staat op een ijzersterke 94 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en de IMDb komt uit op een 7,6/10 na bijna 286K stemmen. Op MovieMeter zien we eveneens een indrukwekkende score: 3,6/5 na bijna 2.800 stemmen.

FilmTotaal-recensent Kaj van Zoelen gaf vier sterren en schreef onder andere: "Dankzij het acteerwerk en het gebrek aan moraliteit een boeiende, intelligente thriller."

Nu op Netflix
Wil je Gone Baby Gone graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Wanneer een vierjarig meisje verdwijnt uit een ruige buurt in Boston en de politie weinig hulp biedt, huurt haar familie twee privédetectives in om antwoorden te vinden.

NieuwsFilm

meest populair