Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in deze cultfilm uit 2005

Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in deze cultfilm uit 2005

De nodige kijkers vonden Natalie Portman in een spannende outfit wel pauze waardig.

Er komen de laatste tijd wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over gepauzeerde momenten in allerlei films, al worden voornamelijk pikante en spannende momenten even stopgezet. In V for Vendetta zit ook zo'n moment.

De kans is groot dat je deze film hebt gezien, of op z'n minst van hebt gehoord. In V for Vendetta zijn de hoofdrollen weggelegd voor Hugo Weaving en Natalie Portman. De actrice is geen vreemdeling wanneer het aankomt op naaktscènes (iets waar ze zich recentelijk nog over uitliet). Hoewel ze voor deze film niet uit de kleren ging, gaat ze hier ook heel ver in.

Verhaal
De film speelt zich af in een futuristische toekomst, waarin Groot-Brittannië een totalitaire staat is geworden. Het verhaal volgt een jonge vrouw, genaamd Evey (Portman). Zij bevindt zich in Engeland en lijkt te sterven, maar wordt gered door een gemaskerde man, genaamd 'V' (Weaving).

V is een meester in list en bedrog, maar ook zeer bekwaam in verschillende vechtkunsten. In het begin wil Evey niks van hem weten en is ze zelfs bang van hem. Toch vertrouwt V Evey en ziet hij in haar een belangrijke bondgenoot.

Hulp
Hoewel zij hem later in de film besluit te helpen, heeft ze er in het begin haar twijfels over. In een scène wil V dat Evey een priester afleidt, zodat V deze priester uit de weg kan ruimen, die bekend staat om alle verkeerde en foute redenen.



Wanneer Evey de priester treft, probeert zij hem ervan te overtuigen dat V elk moment kan binnenstormen om de priester te vermoorden. Laatstgenoemde denkt echter dat het om een spelletje gaat en is duidelijk op iets heel anders uit...

Pauze
De priester springt bovenop Evey, maar zij is hier niet van gediend en trapt de man van zich af om vervolgens snel het bed af te rollen.



Op dat moment bevindt de camera zich als het ware onder de rok van Portman. Ondanks het feit dat dit nog geen seconde duurt, zat menig kijker hiervoor met de vinger op de pauzeerknop.

NieuwsFilm

meest populair