Het vervolg op 'Rebel Moon' is een "echte oorlogsfilm"

Het vervolg op 'Rebel Moon' is een "echte oorlogsfilm"

Zack Snyder belooft grootse actie-scenes in het vervolg van 'Rebel Moon'

De langverwachte Zack Snyder-film Rebel Moon - Part One: A Child of Fire is eindelijk te streamen op Netflix. Het tweede deel is al gefilmd en verschijnt in april op de streamingdienst. Regisseur Zack Snyder noemt het vervolg in een interview met Entertainment Weekly een "oorlogsfilm".

Na één dag op Netflix is het eerste deel van Rebel Moon meteen de best bekeken film op Netflix van dit moment. Kijkers van de film hebben ongetwijfeld gezien dat de film met een enorme cliffhanger eindigt en een trailer laat zien van Rebel Moon - Part 2: The Scargiver, die op 19 april 2024 moet verschijnen.

** Spoilers volgen voor Rebel Moon - Part One: A Child of Fire **

"De inzet is een stuk hoger"
We zien aan het einde van deel één dat Kora een groep krijgers mee terug heeft genomen naar haar thuiswereld Veldt. Ze bereiden zich voor om het boerendorpje te verdedigen tegen de kwaadaardige Motherworld. In de laatste scène wordt onthuld dat slechterik Atticus Noble nog in leven is en hij krijgt de taak om Kora te vinden.

"Deel twee wordt een oorlogsfilm," zegt Snyder. "We weten nu dat Noble nog leeft en Belisarius heeft hem de taak gegeven om zijn dochter (Kora) naar hem toe te brengen. De inzet is nu flink verhoogd, eerst wilde de Motherworld alleen wat graan hebben van het boerendorp, maar nu herbergen ze de meest gezochte vrouw in het heelal."

Veldslag
Snyder vertelt dat de tweede film grotendeels bestaat uit een grote veldslag waar de boeren van Veldt zich verdedigen tegen de schepen van de Motherworld. "Het was super om een grote veldslag te filmen en manieren te bedenken waarop Kora en haar krijgers zich kunnen verdedigen tegen ruimteschepen die werelden vernietigen", vertelt Snyder.



In deel 2 komen we ook meer te weten over de geschiedenis van Kora en waarom ze gezocht wordt door de Motherworld. Snyder vertelt erover: "De titel (The Scargiver) slaat op Kora, deel 2 onthult welke misdaad Kora gepleegd heeft en waarom het imperium haar wil hebben."

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire is nu te zien op Netflix. Rebel Moon - Part 2: The Scargiver is vanaf 19 april te streamen.

NieuwsFilm

meest populair