De eerste Nederlandse gamefilm 'Game On' krijgt een flitsende trailer

De eerste Nederlandse gamefilm 'Game On' krijgt een flitsende trailer

De film Game On is de eerste Nederlandse gamefilm, met onder andere Marouane Meftah, Gio Latooy en Britt Scholte.

Splendid Film heeft de eerste trailer beschikbaar gesteld voor de film Game On, de eerste Nederlandse gamefilm. Een belangrijke rol in de film is weggelegd voor de Nederlandse blogger Gio.

De film komt van regisseur Roy Poortmans (De familie Slim) en het scenario werd geschreven door Paul de Vrijer (Misfit: The Series). Naast Gio Latooy zie je ook rollen van Marouane Meftah en Britt Scholte.

Game On
Splendid Film omschrijft de film als "de eerste Nederlandse gamefilm over games, vriendschap en doen waar je talent ligt." In Game On heeft Issam maar één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers tegenvallen, weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil.

Maar op dat moment stort de échte wereld ook bijna in elkaar, want een kwaadaardige AI heeft de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur bij Issam.

Trailer
In de film zie je bijrollen van onder andere Vincent Visser, Nick Golterman, Nienke Plas en Maurits Delchot en games als Lies Zhara, Dante (Clonny Games) en Bardo Ellens duiken ook op. Hieronder de trailer.


Game On is vanaf 7 februari 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen. Overigens verschijnen er in 2024 nog meer (grotere) gamefilms. Lees daarvoor het artikel Deze game-verfilmingen moet je in 2024 meteen zien als ze uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair