James Gunn heeft heel slecht nieuws voor fans van het 'Superman'-kostuum

James Gunn heeft heel slecht nieuws voor fans van het 'Superman'-kostuum

Geen preview op iets, iemand of wat dan ook. Niks, nakkes, nada, noppes...

Begin volgend jaar gaan de opnames van start voor Superman: Legacy, de frisse aftrap van een geheel vernieuwd DC Universe, geleid door Guardians of the Galaxy-kopman James Gunn.

De pre-productie is in volle gang en het is gebruikelijk dat er in aanloop naar die opnames her en der wat promotiemateriaal onthuld wordt.

Ontwerp van het kostuum
Maar voor fans die hopen op een eerste glimp van wat de kersverse Man van Staal gaat dragen, heeft Gunn een kort maar krachtig antwoord op de vraag van een fan wat de kans daarop is, namelijk "nul komma nul". We krijgen helemaal niks te zien voordat de hoofdfotografie is begonnen.

Bekijk de afbeelding
We weten inmiddels al dat de plot niet zal draaien om het zoveelste oorsprongsverhaal, maar om Superman die zijn Kryptoniaanse afkomst in evenwicht brengt met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent.

Indrukwekkende cast
De camera's moeten in maart gaan draaien en rollen zijn er onder andere voor David Corenswet als Clark Kent, Nicholas Hoult als Lex Luthor, Rachel Brosnahan als Lois Lane, Skyler Gisondo als Jimmy Olsen, Isabela Merced als Hawkgirl en Nathan Fillion als Guy Gardner (Green Lantern).



NieuwsFilm

meest populair