"Er worden legendes gemaakt" in eerste trailer voor 'Rebel Moon - Part Two: The Scargiver'

"Er worden legendes gemaakt" in eerste trailer voor 'Rebel Moon - Part Two: The Scargiver'

Veel meer gevechten, nieuwe troepen en een moordlustige en gevaarlijke Kora

Netflix werpt vandaag een scifi-kerstcadeau op je schoot. De eerste trailer van Rebel Moon Part Two: The Scargiver staat namelijk nu al online.

Vanaf afgelopen vrijdag is het eerste deel Rebel Moon Part One: A Child Of Fire op Netflix te streamen en deel twee gaat al op 19 april 2024 in première op Netflix.

Spoilers hieronder
Aan het einde van Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire verraadt Kai het team aan Admiral Noble en het Imperium. Meerdere rebellenstrijders sterven, maar dankzij Gunnar die eindelijk een sprankje moed vindt, weten veel van de teamleden te ontsnappen. Het verraad kost Kai uiteindelijk zijn eigen leven.

De synopsis onder de trailer leest als volgt: "The Scargiver is het vervolg van het verhaal van Kora en de overlevende krijgers die zich voorbereiden om alles op te offeren, samen strijdend met de dappere mensen van Veldt, ter verdediging van een ooit vreedzaam dorp dat een nieuwe thuis is voor zij die hun eigen land hebben verloren in de strijd tegen de 'Modewereld'."

Volle kracht
"Aan de vooravond van hun oorlog moeten de krijgers de waarheid over hun eigen verleden en de reden waarom ze vechten onder ogen zien" gaat de synopsis verder. "Terwijl de volle kracht van het Rijk neerdaalt op de ontluikende rebellie, worden er onverbrekelijke banden gesmeed, ontstaan er helden en worden legendes gecreëerd."


De nieuwe trailer toont nog meer gevechten en Kora die haar nieuwe troepen traint. In de laatste seconden van de trailer is te zien hoe Noble zelfvoldaan naar Kora toeloopt en vraagt: "Vertel me eens wat we hier proberen te bereiken?" Ze antwoordt: "Hetzelfde als de laatste keer dat we elkaar ontmoetten. Ik vermoord je".

NieuwsFilm

meest populair