Slechts één film met Keanu Reeves heeft $1 miljard opgebracht (en je raadt nooit welke)

Slechts één film met Keanu Reeves heeft $1 miljard opgebracht (en je raadt nooit welke)

Hij blinkt uit in het actiegenre, maar had er een animatiefilm voor nodig...

Keanu Reeves is een van de grootste en meest geliefde actiesterren uit de geschiedenis, maar slechts één van zijn films heeft tot nu toe meer dan $1 miljard dollar opgebracht aan de bioscoopkassa's.

Reeves (59) acteert tot op heden al bijna veertig jaar, kwam voor het eerst in beeld dankzij de twee drie Bill & Ted-delen, brak destijds door in Speed, was op zijn hoogtepunt in The Matrix-trilogie en Constantine en beleefde onlangs een geweldige comeback met de John Wick-franchise.

Best scorende titel
Toch zijn deze geen van allen ook maar in de buurt gekomen van het magische miljard. Oké, The Matrix- en John Wick-franchises zijn inmiddels over die grens heen, maar hadden daar wel vier hoofdstukken voor nodig.

En je verwacht het niet, maar de enige miljardenknaller die op Reeves zijn CV pronkt, is Toy Story 4 uit 2019 waarvoor hij de stem van de fietsende waaghals Duke Caboom verzorgde.

Nieuwe titels op de agenda
De eerstvolgende projecten waar we Reeves in kunnen bewonderen, zijn de 'Wick'-spinoff Ballerina en ook een terugkeer in John Wick 5 behoort volgens de laatste geruchten nog steeds tot de mogelijkheden.



NieuwsFilm

meest populair