Charlie Hunnam over zijn Netflix-hit 'Rebel Moon': "nog nooit meegemaakt"

Charlie Hunnam over zijn Netflix-hit 'Rebel Moon': "nog nooit meegemaakt"

De acteur vindt dat Snyder enorm veel tijd en energie heeft gestopt in zijn personages.

Eerder vandaag verscheen er nog een artikel over Charlie Hunnam, die bijna in Star Wars was te zien. Hij speelt nu wel in een andere 'space opera', namelijk Rebel Moon. Hier laat hij zich nu over uit.

In de blockbuster van Zack Snyder is Hunnam te zien als Kai, een van de belangrijkste personages. Tijdens een recent interview laat de acteur weten dat zijn personage, net zoals alle anderen, enorm veel diepgang heeft.

Reactie
Zo begint Hunnam: "Het komt wel vaker voor, dat je een script krijgt te lezen waarin je personage niet echt goed uit de verf komt. Het is dan niet zo goed geschreven of niet er duidelijk, waardoor je zelf de gaten moet vullen, in de hoop dat je personage echt menselijk aan zal voelen".

"Dat was met 'Rebel Moon' echter absoluut niet het geval. Ik spreek voor mezelf, maar ik denk dat dit eveneens geldt voor alle andere personages. Niet iedereen is evenveel te zien, maar je weet precies wat Zack wil laten zien en wie dat personage is".

Lof
Hunnam, o.a. bekend van Sons of Anarchy, vervolgt: "Als ik eerlijk ben, hoefde ik eigenlijk maar weinig te doen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, dat ik een script las waarin mijn personage zo goed geschreven was".



"Het was als het ware een samenwerking tussen mijn personage en ik. Ik stelde mijn lichaam beschikbaar, maar hij deed al het werk. Het verliep allemaal enorm soepel".

NieuwsFilm

meest populair