Volgende monsterfilm van Universal Pictures krijgt geen vervolg

Volgende monsterfilm van Universal Pictures krijgt geen vervolg

Ondanks een toch wel redelijke ontvangst onder publiek en critici...

Graaf Dracula was weer redelijk 'hot' afgelopen jaar. Er kwamen twee films over de iconische bloedzuiger uit Transsylvanië voorbij en ook voor volgend jaar staat er alweer een titel op de planning.

Dan hebben we het natuurlijk onder andere over Renfield en binnenkort Nosferatu, maar die andere titel was The Last Voyage of the Demeter over een specifiek hoofdstuk uit de roman van auteur Bram Stoker.

Attentie: SPOILER WARNING!
Die film eindigde met Clemens (Corey Hawkins) die de slachtpartij aan boord overleefde en gebruik ging maken van wat hij over Dracula geleerd had om antwoorden te zoeken en hem zodoende te bestrijden.

Ondanks dat twijfelt producer Brad Fischer of het project een vervolg gaat krijgen: "Er komt nog veel aan, maar nee, we hebben het niet echt gehad over het specifiek voortzetten van de verhaallijn rondom Clemens".

Genoeg materiaal om te gebruiken
Er ligt een schat aan mogelijkheden voor het blijven vertellen van verhalen over Dracula en Hollywood zal het concept waarschijnlijk op onconventionele manieren willen verkennen in plaats van uitsmeren over één verhaal.



NieuwsFilm

meest populair