Bekende actrices over hun beroemdste naaktscènes: spijt of niet?

Bekende actrices over hun beroemdste naaktscènes: spijt of niet?

Sommige sterren willen er zelf voor gaan, anderen hadden het toch liever anders gezien.

Dit jaar keken we terug op een aantal opvallende naaktscènes van actrices, zoals van onder meer Halle Berry, Jennifer Lawrence, Emilia Clarke, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Natalie Portman, Léa Seydoux, Salma Hayek, Alicia Vikander en Angelina Jolie.

In dit artikel werpen we een blik op drie reacties van drie verschillende actrices. Je kunt het gehele artikel lezen via de linkjes naar de eerdere artikelen.

Natalie Portman
De met een Oscar bekroonde actrice heeft al de nodige 'pikante scènes' opgenomen, maar ze vond het lang niet altijd even leuk om te doen. Hier liet zij zich al eerder over uit.

"Ik ging uit de kleren terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet wilde. Ik baal hier nog steeds van, aangezien ik toen niet naar mijn intuïtie luisterde. Soms moet je gewoon 'nee' zeggen wanneer iets je niet aanstaat".

Het is niet bekend om welke film het gaat, al lijkt het om een van deze twee projecten te gaan.

Nicole Kidman
Kidman heeft al decennialang ervaring en heeft in allerlei soorten films gespeeld. Ze wordt dan ook gezien als een van de beste actrices in Hollywood, maar ook haar wordt het soms allemaal iets te veel.

Voor de HBO-serie Big Little Lies moest ze dan ook ver gaan. Haar personage, Celeste Wright, wordt seksueel misbruikt. Kidman vond het lastig maar wilde het per se in beeld brengen: "Er zijn vrouwen die dit meemaken. Ik dacht toen: 'Zo gaat het er soms echt aan toe. Dit is authentiek en voor sommigen de waarheid, dus ik moet dit doen. Ik wil die laten zien'. Dat gaf me kracht".

In het artikel dat hier te lezen is, laat Kidman zich er in detail over uit en beschrijft ze hoe de rest van de cast en crew haar bijstond.

Léa Seydoux
De Franse actrice Léa Seydoux, voornamelijk bekend van haar rol in de laatste James Bond-films, kende haar grote doorbraak precies 10 jaar geleden met La Vie d'Adèle, oftewel Blue is the Warmest Color.

Hierin zit een behoorlijk visuele en lange seksscène, maar Seydoux stond hier open voor. Zo zegt ze zelf: "Ik wilde zo ver mogelijk gaan. Ik wilde echt iets nieuws ontdekken en alles van mij laten zien, letterlijk en figuurlijk. Het was de eerste keer dat ik zulke seksscènes opnam, maar ik had zin om zoiets te doen en erachter te komen hoe dit was."

In het artikel Léa Seydoux over haar beroemdste naaktscène gaat ze er in detail op in en hoe het allemaal gefilmd werd.

NieuwsFilm

meest populair