Waarom zien Godzilla en Kong er opeens anders uit in 'Godzilla x Kong: The New Empire'?

Waarom zien Godzilla en Kong er opeens anders uit in 'Godzilla x Kong: The New Empire'?

De stekels van Godzilla waren eerst nog felblauw en nu opeens... roze?

Vooraf aan de release van Godzilla x Kong: The New Empire is er online behoorlijk wat discussie onder fans over de uiterlijke verschillen van de monsters ten opzichte van de vorige film(s).

We zijn gewend dat titulaire personages andere 'kostuums' hebben in vervolgen op grote blockbusters, maar het is bij kaiju toch net een iets ander verhaal dan bij superhelden.

Lastige keuze
Volgens regisseur Adam Wingard was het een lastige keuze om het uiterlijk van Zilla en Kong te bepalen in de nieuwste film. Uiteindelijk heeft hij toch voor een frisse insteek gekozen.

Maar dit is niet geheel zonder reden, zo bleek tijdens een reactie die hij gaf tijdens een interview met Total Film.

Met een reden
Aldus Wingard: "In de vorige film wilde ik Godzilla hetzelfde uiterlijk geven als in King of the Monsters en Godzilla uit 2014.



Maar ik kreeg toen dus niet de kans om mijn eigen versie van Godzilla te laten zien. Dus nu heb ik de stekels van Godzilla een andere kleur gegeven. En dat is niet willekeurig; het maakt onderdeel uit van het verhaal. En Kong hebben we een langere baard gegeven met wat grijs erin."

Nog drie maanden!
De hoofdrollen in Godzilla x Kong: The New Empire worden gespeeld door Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns, Fala Chen en Rachel House.



Godzilla x Kong: The New Empire draait vanaf 12 april 2024 wereldwijd in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair