Henry Cavill over zijn kans op gewilde James Bond-rol na de actiefilm 'Argylle'

Henry Cavill over zijn kans op gewilde James Bond-rol na de actiefilm 'Argylle'

Kan hij na de blockbuster 'Argylle' nog wel in de rol stappen van de beroemde spion 007?

Henry Cavill is binnenkort te zien in de nieuwe blockbuster Argylle van Kingsman-regisseur Matthew Vaughn. Ziet hij zijn kansen op de gewilde James Bond-rol hiermee kleiner worden?

Henry Cavill heeft al een aantal iconische rollen op zijn naam staan. Denk aan Superman of Geralt van Rivia in de serie The Witcher.

007
Nu is het voor Cavill tijd om de rol van spion Argylle te spelen in de gelijknamige actiekomedie. Maar de acteur is wellicht ook nog in de running voor de rol van James Bond.

"Het is een heel leuk personage", vertelt Cavill over de rol van Argylle in een interview met Total Film. Maar kan hij hierna nog de rol van andere spion 007 wel spelen?

'Is niet aan mij'
"Of ik hierdoor wordt uitgesloten van Bond of niet, is aan Barbara Broccoli en de heer Wilson", vertelt Cavill over de producenten van James Bond.



Argylle is vanaf 1 februari te zien in de bioscoop. De wereldberoemde spion Argylle lijdt aan geheugenverlies en is bedacht door schrijfster Elly Conway. Alles lijkt best aardig te gaan, tot haar knettergekke verhaal tot leven komt.

NieuwsFilm

meest populair