Gaan we die Director's Cut van 'Suicide Squad' ooit nog zien?

Gaan we die Director's Cut van 'Suicide Squad' ooit nog zien?

Regisseur David Ayer is helemaal klaar met DC en denkt dat het nooit gaat gebeuren.

Regisseur David Ayer (End of Watch, Fury) is al jaren behoorlijk eerlijk over zijn frustraties rondom de manier waarop Warner Bros. omging met zijn DC-film Suicide Squad.

Ayers oorspronkelijke versie van de film was qua toon heel anders dan de film die we in de bioscoop zagen. Zo werden bekende popdeuntjes en bepaalde karaktertrekken toegevoegd aan de film en was het slotstuk totaal anders dan de bedoeling was.

Release the Ayer Cut
Om die reden werd er net als bij Justice League het geval was, door fans opgeroepen om de Director's Cut van Suicide Squad vrij te geven.

Ayer zelf was hier begin 2023 nog redelijk enthousiast over, maar vorige maand vertelde hij een Britse publicatie dat hij nog wel hoop had, maar dat politieke spelletjes bij de studio een obstakel waren.

Het is goed geweest
Maar nu is van het kwaad tot erger gegaan. In een reeks nieuwe posts op X is Ayer doodserieus en eerlijk over de huidige status:



"Ik ben klaar met DC. Het is gedaan met de Director's Cut. Heel triest allemaal. Maar een huilbui lucht op. Ik voel me gezonder. Het is een wond die moet helen. Niks aan die situatie voelt goed. De studio heeft geen interesse om mijn versie vrij te geven. Het is tijd om dit achter me te laten."

Klaar ermee
Toen een andere gebruiker op X Ayer ervan beschuldigde dat hij de ene keer meer inzet toont dan de andere keer om zijn versie naar buiten te krijgen, reageerde Ayer als volgt:



"Nee, het is goed geweest. Ik ga niet smeken om dit voor elkaar te krijgen. Ik moet mijn hart beter beschermen in de toekomst."

NieuwsFilm

meest populair