4 verstopte film-parels op Disney+

4 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Greatest Showman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, e.a. | Kijk direct
Wanneer een recensent de gebrandmerkte freakshow van entertainer P.T. Barnum afkraakt en bestempelt als 'circus', besluit hij deze recensie in zijn voordeel te gebruiken. Iedereen die de recensie meeneemt, mag voor de helft van het geld naar binnen. Dit blijkt een gouden zet. Al snel groeit de voorstelling van Barnum uit tot wereldwijde sensatie. Maar al dat succes dreigt tegelijk ook zijn ondergang te worden.



Coco (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Unkrich en Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, e.a. | Kijk direct
Miguel droomt van een leven als muzikant. Hij gaat op reis naar het magische land van zijn voorouders, waar hij ene Héctor ontmoet. Dit charmante skelet wordt een onverwachte bondgenoot in Miguels zoektocht naar de geheimen van zijn familiegeschiedenis.



The Shape of Water (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Sally Hawkins, Doug Jones, Michael Shannon, e.a. | Kijk direct
De doofstomme Elisa leidt een saai leven als schoonmaakster in een zwaarbewaakt overheidslaboratorium waar onderzoekers experimenteren op een mysterieus onderwaterwezen. Elisa ontwikkelt al snel een band met het schepsel en besluit alles op alles te zetten om het te bevrijden. Maar dat blijkt nog een complexe, en zeer gevaarlijke opgave.



Ford v Ferrari (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe, e.a. | Kijk direct
Nadat Henry Ford II het niet is gelukt om Ferrari over te nemen, huurt hij de visionaire auto-ontwerper Carroll Shelby en angstloze coureur Ken Miles in om een revolutionaire raceauto te bouwen. Hiermee wil hij de strijd aangaan met de concurrenten tijdens de 24 uur van Le Mans, een belangrijke autorace.



NieuwsFilm

meest populair