Eerste foto's uit 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2'

Eerste foto's uit 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2'

De sequel belooft duurder en daarmee ook een stuk creatiever te zijn.

Winnie the Pooh: Blood and Honey is niet bepaald op veel 'beste van 2023'-lijstjes verschenen, maar de horrorfilm heeft het wel zeer goed gedaan qua opbrengst. Dat betekent dat het vervolg het budget een flink stuk omhoog kon schroeven.

Zo liet regisseur Rhys Frake-Waterfield al weten dat de tweede film meer personages zal bevatten (zoals Tijgertje), en dat Winnie zelf een veel ander design zou krijgen.

Eerste foto's
Nu zijn de eerste foto's van Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2 verschenen, en ze laten precies zien waar Frake-Waterfield het over had. Eén van de twee foto's is namelijk een close-up van het nieuwe design van Winnie en zijn bloeddoorlopen oog.

De tweede foto toont Scott Chambers, die Christopher Robin in de film speelt. Hij wordt achternagezeten door Winnie omdat hij de beer verlaten zou hebben in het Honderd Bunderbos. Op de foto lijkt Robin het op zijn zachtst gezegd niet naar zijn zin te hebben.

Release
De foto's kun je hier vinden. Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2 staat gepland voor een release in februari van dit jaar, met een (romantische) blik op het Valentijnsweekend.



NieuwsFilm

meest populair