Regisseur 'Night Swim' wil dolgraag een vervolg (maar hij lijkt de enige)

Regisseur 'Night Swim' wil dolgraag een vervolg (maar hij lijkt de enige)

Je mag natuurlijk altijd dromen, maar je moet ook realistisch blijven...

Degene die Night Swim al in de bioscoop heeft gezien, weet dat het einde een duidelijke opening laat voor vervolgfilms en regisseur Bryce McGuire kan niet wachten om daarmee te beginnen.

De griezelige prent uit de stal van Blumhouse en James Wans Atomic Monster over een familie die geterroriseerd wordt door een bezeten zwembad in hun achtertuin is de eerste grote titel van het jaar 2024.

Aan zijn enthousiasme en passie ligt het niet
McGuire heeft zaadjes geplant voor toekomstige ideeën en wil nog meer mythologie ontdekken in het universum. Als de mensen ook meer willen, duikt hij graag dieper in het verhaal met nieuwe elementen.

Tegenover Entertainment Weekly zegt hij: "Kijk, ik wilde in eerste instantie dat deze eerste zo eenvoudig mogelijk en archetypisch werd, maar als er ooit een vervolg zou komen, heb ik er een geweldig idee voor!"

Laagste openingsweekend sinds 'Firestarter'
Maar om de wens van McGuire daadwerkelijk uit te laten komen, moet Night Swim financieel wel iets beter gaan presteren dan dat hij op dit moment doet. Het budget was weliswaar slechts $15 miljoen dollar, maar voorlopig is er pas een magere $17 miljoen dollar opgehaald en eindigde de horrorfilm zelfs achter Wonka die al een aantal weken draait.


De 'Rotten Tomatoes'-score staat gemiddeld op 35% en daarnaast verschijnen binnenkort Book of Clarence en Mean Girls die het de titel ook nog eens knap lastig kunnen maken. Misschien dat de makers daarom hun hoop beter kunnen vestigen op een tweede leven via streaming.

NieuwsFilm

meest populair