Gaat een van deze drie topacteurs Steven Yeun in Marvels 'Thunderbolts' vervangen?

Gaat een van deze drie topacteurs Steven Yeun in Marvels 'Thunderbolts' vervangen?

Wordt het een grote naam als Starr, Cavill, Gosling of heel iemand anders?

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over acteur Steven Yeun, die Marvels Thunderbolts heeft verlaten (meer daarover lees je hier). Hij zal dus snel vervangen moeten worden. Meerdere grote namen worden nu al genoemd als zijn mogelijke opvolger.

Yeun moest de blockbuster verlaten vanwege een te drukke agenda. Jammer natuurlijk, dat we The Walking Dead-acteur niet te zien zullen krijgen als The Sentry in Thunderbolts, maar als het een van de onderstaande namen wordt mogen we ook zeker niet klagen.

Anthony Starr
Starr brak door met de serie Banshee, maar werd wereldberoemd dankzij zijn formidable rol als de gewelddadige en knettergekke Homelander in The Boys. The Sentry is een ander soort superheld, maar eentje die Starr ook goed zou neer kunnen zetten.



Henry Cavill
Miljoenen filmfans vonden (en vinden het nog steeds) doodzonde dat Cavill niet terugkeert als Superman, aangezien deze rol hem op het lijf was geschreven. Nu dat hij niet langer bij DC onder contract staat en ook The Witcher heeft verlaten, heeft hij weer meer vrije tijd aan zijn handen. Een superhelden rol in het MCU zou vast en zeker uit kunnen pakken tot een groot succes.



Ryan Gosling
Marvel-baas Kevin Feige heeft al vaker laten weten wat graag samen te willen werken met Gosling. Ook gaat de superheldenstudio graag voor de grootste namen en de Barbie-acteur is enorm geliefd. Thunderbolts gaat ook maar om een enkele film, dus Gosling zou zich niet te lang vast hoeven te leggen aan een enkele rol.



NieuwsFilm

meest populair