Drew Barrymore gaat nog steeds stuk als ze haar oude filmhit ziet

Drew Barrymore gaat nog steeds stuk als ze haar oude filmhit ziet

Wie wordt er nou niet emotioneel van de romantische klassieker?

De klassieke romantische komedie uit 1998 zorgde ervoor dat Drew Barrymore in tranen een berichtje achterlaat aan Adam Sandler.

"We hebben zo'n goede film gemaakt. Ik hou zoveel van je (Adam Sandler). Gelukkig nieuwjaar." aldus de actrice.

Achtergelaten bij het altaar
The Wedding Singer gaat over bruiloftzanger Robbie Hart, gespeeld door Adam Sandler, die bij het altaar wordt achtergelaten. Na dit incident gelooft hij niet meer in liefde. Totdat Julia Sullivan, gespeeld door Drew Barrymore, zijn leven binnen komt wandelen.

De vonk tussen de twee slaat gelijk over en de twee raken bevriend en krijgen romantische gevoelens voor elkaar. Maar Robbie denkt nog steeds aan Linda en Julia is een verloofde vrouw.

Liefdesinteresses
Sandler en Barrymore speelden niet alleen elkaars liefdesinteresses in The Wedding Singer. De twee zijn ook nog samen te zien in de romkoms 50 First Dates en Blended.



Dus zelfs "Julia Gulia" ofwel Barrymore zelf, moest een traantje wegpinken en een berichtje sturen naar haar romkom co-ster Sandler.

Ik moest ernaar kijken
"The Wedding Singer kwam op de tv toen ik me klaarmaakte om het huis te verlaten en ik moest dit moment in me opnemen en ernaar kijken," schreef Barrymore in haar bijschrift.



NieuwsFilm

meest populair