Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

The Hunt

Regie: Craig Zobel | Hoofdrollen: Hilary Swank, Emma Roberts, Macon Blair | Kijk nu



Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt.

Perfume: The Story Of a Murderer

Regie: Tom Tykwer | Hoofdrollen: Ben Whishaw, Michael Smiley, David Calder | Kijk nu



Op een stinkende vismarkt in het middeleeuwse Parijs wordt in 1738 Jean-Baptiste Grenouille te vondeling gelegd. Eenzaam en alleen groeit hij op en bovendien wordt hij overal genegeerd omdat hij geen lichaamsgeur heeft. Dit zorgt ervoor dat hij een superieur reukorgaan ontwikkeld en, met succes, in de leer gaat bij de beroemde parfumeur Baldini (Dustin Hoffman). Dit totdat de obsessie zijn eigen lichaamsgeur te ontwikkelen hem ertoe drijft op zoek te gaan naar het meest ultieme ingredient; het onweerstaanbare aroma van de jonge vrouwelijkheid.Zijn zoektocht mondt uit in twaalf vermoorde jonge vrouwen. Er heerst paniek in de stad en vaders proberen hun dochters te beschermen tegen de ongrijpbare 'meester der geuren'. Op zoek naar het laatste ingredient komt deze het jonge meisje Laura tegen. Ze is onweerstaanbaar voor Jean-Baptiste, maar haar vader Antoine Richis is erg op zijn hoede en vertrouwt de zonderlinge jongen niet....

Security

Regie: Peter Chelsom | Hoofdrollen: Marco D'Amore, Maya Sansa, Silvio Muccino | Kijk nu



Een beveiligingsexpert en zijn gezin raken verstrikt in een web van geheimen en leugens na de aanval op een jonge vrouw in hun kustplaats.

NieuwsFilm

meest populair