'Argylle'-regisseur Matthew Vaughn helpt Taylor Swift-geruchten de wereld uit: "Het is niet waar! Zij heeft het boek niet geschreven!"

'Argylle'-regisseur Matthew Vaughn helpt Taylor Swift-geruchten de wereld uit: "Het is niet waar! Zij heeft het boek niet geschreven!"

Swifties waren weer erg creatief, maar helaas moet regisseur Matthew Vaughn ze teleurstellen.

Regisseur Matthew Vaughn helpt de geruchten, dat zangeres Taylor Swift de mysterieuze auteur achter Argylle is, de wereld uit.

Elly Conway, een pseudoniem voor een schrijver, schreef de gelijknamige roman voor de aankomende spionagethriller Argylle. De film is geen verfilming van het boek, maar het staat wel in relatie met elkaar. Lees hier meer.

Complottheorie
Swifties hadden de volgende complottheorieën bedacht: Ten eerste draagt de zangeres soms Argyle-truien en verkoopt ze zelfs als merchandise. Daarnaast is Swift eigenaar van twee Scottish Fold-katten en in de film komt eenzelfde kattenras langsvliegen.

En ten slotte heeft een personage in Argylle hetzelfde kapsel als in Swift's kapsel in de korte film All Too Well. En nee, niet dat vreemde kapsel van Henry Cavill.

Waar heb je het over?
"Ik ben geen grote internetman, en het was eigenlijk mijn dochter die naar me toe kwam en zei: 'Je hebt me nooit verteld dat Taylor het boek heeft geschreven!' En ik zei: 'Waar heb je het over dat Taylor Swift het boek heeft geschreven? Zij heeft het boek niet geschreven!'"



"En ik lachte omdat ik dacht: 'Het is niet waar! Zij heeft het boek niet geschreven! Maar mijn dochter was ervan overtuigd," legde Vaughn uit aan Rolling Stone.

Nog een keer voor de duidelijkheid
"Er is een echt boek en het is een heel goed boek. En er is een Elly Conway die het boek heeft geschreven, maar het is niet Taylor Swift. Ze heeft het boek absoluut niet geschreven." aldus de regisseur.



Argylle is vanaf 1 februari te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair